Hej,

 

jeśli tu jesteś, to znak,że cenisz sobie, tak jak ja, swą prywatność. Na tej stronie znajdziesz zasady przetwarzania danych osobowych i wykorzystywania plików cookie w związku z korzystaniem ze strony www.margatravel.com

Administratorem strony jestem ja: Małgorzata Wykowska, prowadząca działalność pod nazwą Organizacja imprez „Margarita”, ul.Brzóski 10, 61-414 Poznań.

W razie wątpliwości bądź pytań możesz napisać maila: biuro@margatravel.com

 

 

  1. Składając zamówienie, składając reklamację, odstępując od umowy, dodając komentarz, zapisując się do newslettera, czy po prostu kontaktując się ze mną, przekazujesz mi swoje dane osobowe, a ja gwarantuję Ci, że Twoje dane pozostaną poufne, bezpieczne i nie zostaną udostępnione jakimkolwiek podmiotom trzecim bez Twojej wyraźnej zgody.
  2. Powierzam przetwarzanie danych osobowych tylko sprawdzonym i zaufanym podmiotom świadczącym usługi związane z przetwarzaniem danych osobowych.
  3. Korzystam z narzędzi analitycznych Google Analytics, które zbierają informacje na temat Twoich odwiedzin strony, takie jak podstrony, które wyświetliłaś, czas, jaki spędziłaś na stronie czy przejścia pomiędzy poszczególnymi podstronami. W tym celu wykorzystywane są pliki cookies firmy Google LLC dotyczące usługi Google Analytics. W ramach Google Analytics zbieram dane demograficzne oraz dane o zainteresowaniach. W ramach ustawień plików cookies możesz zadecydować, czy wyrażasz zgodę na zbieranie o Tobie takich danych, czy nie.
  4. Korzystam z narzędzi marketingowych, takich jak Facebook Pixel, by kierować do Ciebie spersonalizowane reklamy w serwisie Facebook. Wiążę się to z wykorzystywaniem plików cookies firmy Facebook.
  5. Wykorzystuję pliki cookies własne w celu prawidłowego działania strony.

POLITYKA COOKIES

Pliki cookie strony margatravel.com nie przechowują poufnych informacji, takich jak imię i nazwisko czy adres. W celu ograniczenia, zablokowania lub usunięcia plików cookie z tej strony internetowej, należy użyć przeglądarki internetowej. Ponieważ każda z przeglądarek jest inna, w menu „Pomoc” przeglądarki można zapoznać się ze sposobami zmiany preferencji dotyczących plików cookie.

Google Analytics – Te pliki cookie umożliwiają działanie funkcji Google Analytics. Oprogramowanie to pomaga zdobyć i analizować informacje na temat wykorzystywanego rodzaju przeglądarki, liczby odwiedzających stronę, skuteczności kampanii marketingowych i czasu poszczególnych wizyt. Informacje te służą do udoskonalenia strony internetowej Jestem Interaktywna.

Facebook – Te pliki cookie umożliwiają działanie funkcji statystyk Facebook. Oprogramowanie to pomaga zdobyć i analizować informacje na temat wykorzystywanego skuteczności kampanii marketingowych. Informacje te służą do udoskonalenia strony internetowej www.margatravel.com oraz dopasowaniu reklam na Facebooku.

Podmiotem zamieszczającym na urządzeniu końcowym użytkownika niniejszej strony internetowej pliki cookies oraz uzyskującym do nich dostęp jest firma Organizacja imprez „Margarita” Małgorzata Wykowska Pliki cookies mogą być także zamieszczane w urządzeniu końcowym użytkownika i wykorzystywane przez współpracujących z operatorem partnerów – Google i Facebook.

Pliki te nie przechowują żadnych informacji o charakterze poufnym.

OCHRONA DANYCH OSOBOWYCH

LOGI

Korzystanie z bloga wiąże się z przesyłaniem zapytań do serwera, na którym znajduje się blog. Każde zapytanie skierowane do serwera zapisywane jest w logach, które obejmują m.in. adres IP, datę i czas serwera, informacje o przeglądarce internetowej i systemie operacyjnym, z jakiego korzystasz. Dane zapisane w logach serwera nie są kojarzone z konkretną osobą i stanowią wyłącznie materiał pomocniczy służący do administracji, a ich zawartość nie jest ujawniana nikomu poza osobami upoważnionymi do administrowania serwerem w LH.pl.

 

NEWSLETTER

Jeśli wyrazisz zgodę na przetwarzanie danych w innych celach np. marketingowych i przesyłania informacji handlowych  – będą wykorzystywane jedynie do wysyłania e-maili informacyjnych ze strony margatravel.com, nie częśćiej niż 1 na 2 tygodnie. Dane te przechowywane są w systemie Mailchimp. Inne osoby trzecie nie będą miały do nich dostępu.

 

FORMULARZ KONTAKTOWY

Jeśli wyślesz do mnie wiadomość przez formularz kontaktowy – to podane dane nie zostaną wykorzystane, aby zapisać Cię na newsletter, ale mogą być wykorzystywane w celach marketingowych, jeśli będzie wymagała tego odpowiedź na Twojego e-maila. Dane te przechowywane są w mojej skrzynce e-mailowej w LH.pl w celach zarządzania pocztą oraz wysłania odpowiedzi e-mailowej, na Twoją wiadomość. Osoby trzecie nie będą miały do nich dostępu.

 

DOBROWOLNE PODANIE DANYCH

Podanie danych osobowych jest dobrowolne. Podanie danych osobowych do newslettera również jest dobrowolne,ale konieczne w celu jego otrzymania. W każdej chwili masz możliwość dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania i żądania ich usunięcia. W tym celu skontaktuj się ze mną lub w przypadku newslettera wciśnij odpowiedni link wypisania z listy w przesyłanym przeze mnie newsletterze.

Jak są chronione Twoje dane osobowe?

Twoje dane osobowe chronione są zgodnie z postanowieniami RODO,  ustawą z dnia 18 lipca 2002 r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną, oraz ustawą z dnia 16 lipca 2004 r. prawo telekomunikacyjne. Do ochrony Twoich danych stosujemy w szczególności certyfikat SSL.

 

Administratorem danych osobowych jestem ja, czyli Organizacja imprez „Margarita” Małgorzata Wykowska, ul Brzóski 10, 61-414 Poznań.

Nie ujawniamy danych gromadzonych za pośrednictwem strony innym podmiotom, za wyjątkiem sprawdzonych przez nas podwykonawców:

Niniejszym informuję, że powierzam przetwarzanie danych osobowych następującym podmiotom:

  • LH.pl Sp. z o.o.,  ul. Pamiątkowa 2/56, 61-512 Poznań, NIP: 7831711517 oraz REGON: 302693647 – w celu przechowywania danych osobowych na serwerze,

 

  • Mailchimp – The Rocket Science Group, LLC  675 Ponce de Leon Ave NE, Suite 5000 ,Atlanta, GA 30308 USA w celu korzystania z systemu mailingowego Mailchimp, służącego do przesyłania newslettera,

 

  • Mała Rzeczpospolita, Usługi Informatyczne Andrzej Ciupiński, ul. Dębinki 43, 37-400 Nisko  – w celu korzystania z systemu Mała Rzeczpospolita, w ramach którego generowane i wysyłane są faktury za usługi.